dilluns, 9 de juliol del 2018

Biografia Laurent Binet








Biografía de Laurent Binet

Fill d'un historiador, Laurent Binet va néixer a París. Es va graduar en literatura a la Universitat de París. Ensenya francès en un institut i a la Universitat de Saint-Denis.
Binet va guanyar el Premi Goncourt a la primera novel·la per HHhH, que explica l'Operació Antropoide, que va acabar amb l'assassinat del líder nazi Reinhard Heydrich el 1942. El títol és l'acrònim de "Himmlers Hirn heisst Heydrich", és a dir, 'el cervell de Himmler es diu Heydrich'. Es preveu que s'estreni una pel·lícula sobre la novel·la el 2016, dirigida per Cédric Jimenez.
L'agost del 2012 Binet va publicar Rien ne se passe comme prévu ("Res no va com s'havia previst"), una crònica de la campanya presidencial de François Hollande, que Binet va presenciar com a periodista dins el personal de campanya. Aquest llibre no va obtenir el mateix èxit que l'anterior.
El 2015 publica La Septième Fonction du langage, una novel·la sobre un complot imaginari entorn de la mort de Roland Barthes, que va obtenir el premi de novel·la Fnac i el premi Interallié.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada